Gå til indhold

Husk at bestille en virksomhedssignatur for at få adgang til DMS System-til-system

Et vigtigt trin for at få adgang til DMS System-til-system er en såkaldt virksomhedssignatur, VOCES, også kaldet et virksomhedscertifikat. Signaturen bruges til at få virksomhedens og Toldstyrelsens systemer til at tale sammen og skal bestilles hos Nets.

Når en virksomhed søger om adgang til DMS, beder vi om en række informationer. Skal din virksomhed benytte DMS System-til-system-løsningen, vil vi som det første efterspørge en virksomhedssignatur, VOCES.

En virksomhedssignatur er en verifikation af, at din virksomheds toldløsning må kommunikere med DMS System-til-system. Med en virksomhedssignatur kan man altså sikkert knytte it-løsninger sammen, og det er derfor helt afgørende for at få adgang til DMS.

Bestil virksomhedssignaturen nu

For at lette onboardingprocessen til DMS Eksport og DMS Forsendelse opfordrer vi til at bestille signaturen allerede nu. Signaturen kan bestilles hos Nets.

Hvis din virksomhed allerede har en virksomhedssignatur

Har din virksomhed allerede en virksomhedssignatur til et af nedenstående systemer, kan denne virksomhedssignatur også bruges til DMS System-til-system. Det gælder:

Det er virksomhedens eget ansvar at administrere signaturen. Softwareleverandøren eller Toldstyrelsen kan ikke udstede eller slå en signatur op.

Har du spørgsmål?  

Kontakt Toldstyrelsens Servicedesk på systemudvikling@toldst.dk.