Gå til indhold

DMS Eksport og DMS Forsendelse opdateres 21. april

DMS Eksport og DMS Forsendelse gennemgår søndag den 21. april en opdatering, som er relevant for brugere af DMS Online og DMS System-til-system.

Få overblik over opdateringen  

DMS Eksport og DMS Forsendelse opdateres søndag den 21. april. På toldst.dk/dms kan du finde oversigten over det forventede indhold i opdateringen og også se det forventede indhold i kommende opdateringer.  

Læs mere om indholdet i planlagte og gennemførte opdateringer i DMS. 

Oversigten opdateres løbende, og vi tager forbehold for, at indholdet i opdateringen kan ændre sig. Opdateringer og nedetider i systemet varsles altid under driftsmeddelelser.  

Tag systemet i brug hurtigst muligt 

Toldstyrelsen har gennem længere tid opfordret virksomhederne til at tage DMS Eksport og DMS Forsendelse i brug hurtigst muligt, da det tager tid at blive fortrolig med systemet og de nye processer. 1. maj 2024 lukker e-Export og Transit (NCTS) for oprettelse af nye angivelser. Vi forventer derfor, at der kan være ventetid på support tæt på den 1. maj.  

Har du spørgsmål?

Læs mere om overgangen til de nye systemer på toldst.dk/dms, eller kontakt Toldstyrelsens Vejledning på telefon 72 22 12 12.