Gå til indhold

Ukraine: Få overblik over toldmæssige konsekvenser på toldst.dk/ukraine

Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at holde sig opdateret om toldmæssige konsekvenser af krigen i Ukraine på toldst.dk/ukraine.

Reglerne for handel med Rusland, Belarus og Ukraine ændrer sig lige nu meget hurtigt, og Toldstyrelsen får mange spørgsmål om de konsekvenser, som krigen i Ukraine har for import og eksport af varer. Toldstyrelsen har oprettet en side på toldst.dk, hvor virksomheder kan holde sig opdateret på de toldmæssige konsekvenser af krigen.

- Lige nu ændrer situationen sig meget hurtigt for virksomheder, der handler med Ukraine, Belarus og Rusland. Mit råd til virksomheder, der har spørgsmål om, hvilke regler der gælder, er at holde sig opdateret på toldst.dk/ukraine. Vi opdaterer løbende siden med de toldmæssige konsekvenser af krigen, siger Michael Lund, der er kontroldirektør i Toldstyrelsen.

Siden opdateres løbende, når EU vedtager nye sanktioner, og siden bliver udbygget med en sektion med svar på de mest hyppige spørgsmål. Virksomheder og borgere kan desuden få telefonisk hjælp og vejledning hos Toldstyrelsen på 7222 1212.

Kontakt

Journalister kan kontakte Toldstyrelsen pressevagt på 7222 1200 eller presse@toldst.dk.

Toldstyrelsens råd til virksomheder

  • Hold øje med toldst.dk/ukraine
  • Ring til Toldstyrelsens vejledning på 7222 1212